portfolio website templates

πολύ περισσότερα από όσα περιμένεις

Οι Extreme Divers παρέχουν καταδυτικές εμπειρίες που είναι προσβάσιμες σε όλους όσους μπορούν να κολυμπήσουν, από εύκολες και ευχάριστες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια μέχρι συναρπαστικές περιπέτειες για πιστοποιημένους δύτες.

καταδυτικό κέντρο

Η εταιρεία μας Extreme Divers (από το 1987) είναι πιστοποιημένο κέντρο καταδύσεων. Ειδικευόμαστε στην οργάνωση ιδιωτικών εξορμήσεων με τα σκάφη μας για καταδύσεις ή για snorkeling και χαλάρωση. Διοργανώνουμε ημερήσιες εκδρομές στις ακτές της Αθήνας και τα κοντινά νησιά. Όλα τα μέλη του πληρώματος μας είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές καταδύσεων και πρώτων βοηθειών και τα σκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας. Οδηγούμαστε από το πάθος μας για να ταξιδέψουμε και να εξερευνήσουμε τις μυστικές ομορφιές της Αθηναϊκής ριβιέρας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες αυτή την αξέχαστη εμπειρία σε συνδυασμό με ένα φιλικό πνεύμα!

Προσωπικός Ξεναγός

Τα σκάφη μας είναι πάντα επανδρωμένα με έναν εξουσιοδοτημένο καπετάνιο και ένα μέλος του πληρώματος θα είναι ο προσωπικός σας οικοδεσπότης και ξεναγός.

Αυθεντική Ελληνική Εμπειρία

Εξασφαλίζουμε ότι σας παρέχεται η προοπτική και η πληροφόριση για μια αυθεντική Ελληνική εμπειρία. Τα φουσκωτά σκάφη έχουν αποδειχθεί ότι είναι τα ασφαλέστερα και πιο εύκολα στη μεταφορά και αναψυχή στις ελληνικές θάλασσες.

eXtreme Divers

Ασφάλεια και Άνεση

Σε όλες τις θαλάσσιες εμπειρίες μας επιδεικνύουμε μια ξεκάθαρη και ανελαστική δέσμευση για ασφάλεια - η ασφάλεια αλλά και η άνεση σας είναι πρωταρχικής σημασίας.

Πλήρως Εξοπλισμένοι

Τα σκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας: Υποστήριξη ιατρικού οξυγόνου, πλήρως εξοπλισμένη ιατρική τσάντα, προσωπικά σωσίβια με σφυρίχτρα για κάθε επιβάτη, πυροσβεστήρες.

σχετικά με εμάς

Οι Extreme Divers ξεκινήσαμε σαν μία οικογενειακή επιχείρηση το 1987 από τον Παναγιώτη Πρίτση, στην αρχή σαν κατάστημα πώλησης ειδών αλιείας και κυνηγίου και στη συνέχεια και καταδυτικού εξοπλισμού.

Αρχές του 1996 ο Γιώργος Πρίτσης ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του μαθήματα αυτόνομης κατάδυσης και να κάνει τα πρώτα του ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και τελικά να κολλήσει το ‘’μικρόβιο’’ της αυτόνομης κατάδυσης και την αγάπη για τη θάλασσα, στα επόμενα χρόνια και βλέποντας τον μεγάλο αδερφό ο μικρότερος αδερφός Βαγγέλης άρχισε και αυτός τα πρώτα του βήματα και τα πρώτα σχολεία αυτόνομης κατάδυσης.

Μετά από χρόνια, φτάσαμε στο σήμερα όπου οι Extreme Divers ‘’μεγάλωσαν’’ και μετά από 30 χρόνια στην λιανική και χονδρική πώληση καταδυτικού εξοπλισμού, καθώς και σχεδόν 20 χρόνια μετά παροχής καταδυτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως σχολεία σχεδόν όλων των επιπέδων των οργανισμών PADI και IANTD , πλήρωση αερίων και μικτών αερίων με έναν από τους καθαρότερους και καλύτερους αεροσυμπιεστές (BAUER VERTICUS III με Securus) στο κόσμο καθώς και εκδρομές στο εξωτερικό και στην Αττική με ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα φουσκωτά στη Αθήνα μήκους 11,8 μέτρων.

Στο καταδυτικό μας κέντρο όμως εκτός από καταδυτικές υπηρεσίες μπορείτε να αγοράσετε κορυφαίο εξοπλισμό από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κόσμο όπως : MARES, APEKS, AQUALUNG, OMS, SCUBAPRO και πολλές άλλες. 

Ιδιωτικές Εξορμήσεις

Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική και ξεκούραστη εξόρμηση στην ακτογραμμή και στα κοντινά νησιά της Αθήνας. Οι έμπειροι καπετάνιοι και εκπαιδευτές μας θα σας προσφέρουν μια αξέχαστη πλήρους ή μισής ημέρας καταδυτική εξόρμηση με τα ταχύπλοα σκάφη μας.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

καταδύσεις ναυαγίων

προετοιμαστείτε για ταξίδια στο χρόνο
στον υποβρύχιο κόσμο
εξερευνήστε την ιστορία του βυθού
αναζητήστε τις απαντήσεις  • Δοκιμάστε μια βουτιά στα αθηναϊκά παράλια και θα εκπλαγείτε! Η ακτογραμμή της Αθήνας προσφέρει καταπληκτικά μέρη για καταδύσεις.


  • Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι να αναπνέετε υποβρύχια; Εάν θέλετε να δοκιμάσετε καταδύσεις, αλλά δεν είστε έτοιμοι να μπείτε στα βαθιά, οι καταδύσεις γνωριμίας είναι για σας.


  • Απολαύστε μια ιδιωτική 6ωρη εξόρμηση για snorkeling στη μαγευτική ακτή της Αθήνας και μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας στην Αθήνα.
  • - Τιμή ανά άτομο. Μέγιστος αριθμός επιβατών, οχτώ.

η ομάδα μας

Οδηγούμαστε από το πάθος μας για να ταξιδέψουμε και να εξερευνήσουμε τις μυστικές ομορφιές της Αθηναϊκής ριβιέρας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες αυτή την αξέχαστη εμπειρία σε συνδυασμό με ένα φιλικό πνεύμα!

Mobirise

Γιώργος

Skipper και εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης.

Mobirise

Βαγγέλης

Εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης

Mobirise

Γιώργος

Skipper και εκπαιδευτής ελέυθερης κατάδυσης.

Mobirise

Αμαλία

Padi OWSI

Mobirise

Αμαλία Φραγκεδάκη

Ονομάζομαι Αμαλία Φραγκεδάκη, είμαι 24 ετών και γεννήθηκα στην Αθήνα. Έχοντας καταγωγή από την Κρήτη, έχω μια τεράστια αγάπη για τη θάλασσα και αυτό που μου αρέσει ιδιαιτέρως είναι να διασκεδάζουν οι άνθρωποι γύρω μου καθώς και να έχουν μια αξέχαστη φιλοξενία.Έχω πτυχίο πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάποιες γνώσεις χρηματοοικονομικών.Εκτός από ελληνικά μιλάω επίσης αγγλικά και γαλλικά.Τα ενδιαφέροντα μου είναι οι καταδύσεις, το κολύμπι, το SUP, το σκι και το σκάκι.Επιπλέον μου αρέσει να ταξιδεύω και να κάνω κατασκήνωση στη φύση.Ξεκίνησα τις καταδύσεις το 2017. Λόγω της αγάπης μου για τις καταδύσεις και του στόχου μου να έχω πάθος για τη δουλειά μου, έγινα εκπαιδεύτρια καταδύσεων το 2019. Κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης, απολαμβάνω την ησυχία και την ηρεμία που μπορώ να βιώσω υποβρυχίως. Τα πολύχρωμα πλάσματα που συναντώ όταν καταδύομαι πραγματικά με συναρπάζουν και πάντα ανυπομονώ να γνωρίσω καινούργιους οργανισμούς και να εξερευνήσω τον υποβρύχιο κόσμο. Παρόλ’αυτά, ως εκπαιδεύτρια, αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι να βοηθάω τους μαθητές μου να ξεπεράσουν τις ανησυχίες τους και να κερδίσουν αξέχαστες εμπειρίες ανακαλύπτοντας και θαυμάζοντας την ομορφιά του υποβρυχίου κόσμου.

Extreme Divers Training School

εξουσιοδοτημένο σέρβις

Προσφέρουμε εξουσιοδοτημένο σέρβις εξοπλισμού για τις εξής μάρκες.

Mobirise


Διεύθυνση

Κυπρίων Ηρώων 24,
16341 Ηλιούπολη - Αθήνα,
ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία

Email: extrdive@gmail.com
Κατάστημα: 2109730929
Κινητό 1: 6937189429
Κινητό 2: 6932636879Ώρες λειτουργίας

Δευτ-Τετ-Σαβ: 9:00 - 15:00

Tριτ-Πεμπ-Παρ:
9:00 - 15:00 / 17:30 - 21:00


Για κρατήσεις και περαιτέρω πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ !