...

Σχετικά με εμάς

Κέντρο καταδύσεων

Η εταιρεία μας Extreme Divers (από το 1987) είναι ένα εξουσιοδοτημένο Instructor Development Center 5 αστέρων Padi, που βρίσκεται σε ένα νότιο προάστιο της Αθήνας που ονομάζεται Ηλιούπολη, μόλις 6 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 30 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ειδικευόμαστε στην καταδυτική εκπαίδευση μέσω της μεγαλύτερης καταδυτικής ένωσης στον κόσμο PADI, δημιουργώντας νέους επαγγελματίες δύτες!!

Διοργανώνουμε επίσης ιδιωτικές εκδρομές με σκάφος για κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις ή απλώς κολύμπι και χαλάρωση. Οργανώνουμε εκδρομές ολοήμερες ή μισής ημέρας στην ακτογραμμή της Αθήνας και στα κοντινά νησιά. Όλα τα μέλη του πληρώματος μας είναι εκπαιδευτές καταδύσεων και πρώτων βοηθειών με πιστοποίηση PADI και τα σκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας.

About

Η Ιστορία

Οι Extreme Divers ξεκινήσαμε σαν μία οικογενειακή επιχείρηση το 1987 από τον Παναγιώτη Πρίτση, στην αρχή σαν κατάστημα πώλησης ειδών αλιείας και κυνηγίου και στη συνέχεια και καταδυτικού εξοπλισμού.

Αρχές του 1996 ο Γιώργος Πρίτσης ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του μαθήματα αυτόνομης κατάδυσης και να κάνει τα πρώτα του ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και τελικά να κολλήσει το ‘’μικρόβιο’’ της αυτόνομης κατάδυσης και την αγάπη για τη θάλασσα, στα επόμενα χρόνια και βλέποντας τον μεγάλο αδερφό ο μικρότερος αδερφός Βαγγέλης άρχισε και αυτός τα πρώτα του βήματα και τα πρώτα σχολεία αυτόνομης κατάδυσης.

Μετά από χρόνια, φτάσαμε στο σήμερα όπου οι Extreme Divers ‘’μεγάλωσαν’’ και μετά από 30 χρόνια στην λιανική και χονδρική πώληση καταδυτικού εξοπλισμού, καθώς και σχεδόν 20 χρόνια μετά παροχής καταδυτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως σχολεία σχεδόν όλων των επιπέδων των οργανισμών PADI και IANTD , πλήρωση αερίων και μικτών αερίων με έναν από τους καθαρότερους και καλύτερους αεροσυμπιεστές (BAUER VERTICUS III με Securus) στο κόσμο καθώς και εκδρομές στο εξωτερικό και στην Αττική με ένα από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα φουσκωτά στη Αθήνα μήκους 11,8 μέτρων.

Στο καταδυτικό μας κέντρο όμως εκτός από καταδυτικές υπηρεσίες μπορείτε να αγοράσετε κορυφαίο εξοπλισμό από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κόσμο όπως : MARES, APEKS, AQUALUNG, OMS, SCUBAPRO και πολλές άλλες.

george
vagelis
About
Μας οδηγεί το πάθος μας για τις καταδύσεις και την εξερεύνηση των μυστικών της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες αυτή την αξέχαστη εμπειρία σε συνδυασμό με ένα φιλικό πνεύμα!
Extreme Divers

Επικοινωνία

Για κρατήσεις και περαιτέρω πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διεύθυνση

Κυπρίων Ηρώων 24,
16341 Ηλιούπολη
Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ

extrdive@gmail.com

Κατάστημα: +30 210 9730929
Κινητό 1: +30 6937 189429
Κινητό 2: +30 6932 636879

Ώρες λειτουργίας

Δευτ-Τετ-Σαβ: 9:00 - 15:00
Tριτ-Πεμπ-Παρ: 9:00 - 15:00 / 17:30 - 21:00

Scroll to Top